Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 3644g1068kcal37.2g170.2g11.3g66.7g
Vesi, vesijohtovesi 1402g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 841g254kcal10.5g40.4g1.7g14.3g
Kananmuna kuoreton 280g400kcal35g0.8g28.7g0g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 336g1002kcal62.4g8.4g80.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 1121g2483kcal196.2g0g190.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15288g10414kcal682.8g439.6g626g162g
Valittu annoskoko7644g5207kcal341.4g219.8g313g81g
Annoskoko puolitettuna3822g2604kcal170.7g109.9g156.5g40.5g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946