Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 2663g2955kcal576.5g0g69.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g149g134kcal4.5g5.2g10.4g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g533g149kcal3.2g31.7g1.1g13.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g43g44kcal3.4g6.9g0.3g0.9g
Vesi1864g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 1864g1314kcal5.8g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15296g9481kcal1200.6g146.2g164.2g48.6g
Valittu annoskoko7648g4740kcal600.3g73.1g82.1g24.3g
Annoskoko puolitettuna3824g2370kcal300.2g36.6g41.1g12.2g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003