Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1600g528kcal52.8g78.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1170g4015kcal119.2g819g14g40.9g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g120g792kcal0g0g88.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g400g320kcal80g0g0.4g0g
Tomaatti, tuore4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Oltermanni 17%820g2214kcal246g0g139.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15308g19324kcal1381.6g1900.6g665.8g82g
Valittu annoskoko7654g9662kcal690.8g950.3g332.9g41g
Annoskoko puolitettuna3827g4831kcal345.4g475.2g166.5g20.5g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339