Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lohifileepalat (Findus)200g260kcal42.1g1g10g0g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Kalaliemikuutio 7.3g22kcal0.7g2.5g1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl33g114kcal0.7g1g11.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Maustepippuri, annos 1g2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1532g1062kcal93.4g54.8g51.2g5.2g
Valittu annoskoko766g531kcal46.7g27.4g25.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna383g266kcal23.4g13.7g12.8g1.3g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742