Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1998g3317kcal379.6g0g199.8g0g
Kaali, valkokaali3996g843kcal48g135.9g8g83.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g749g210kcal4.5g44.6g1.5g18.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Ohrasuurimo 200g644kcal16.5g126.2g4g15.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 200g1767kcal0g0g199.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15320g13869kcal913g667g828.4g253.4g
Valittu annoskoko7660g6935kcal456.5g333.5g414.2g126.7g
Annoskoko puolitettuna3830g3467kcal228.3g166.8g207.1g63.4g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423