Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3592g718kcal46.7g107.8g7.2g0g
Naudan sisäfilee3592g4382kcal754.3g0g143.7g0g
Oregano, kuivattu 18g55kcal2g3.9g1.8g7.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g65kcal5g10.2g0.4g1.3g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 359g3177kcal0g0g359.2g0g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15336g17086kcal1616g315.6g1024.6g18g
Valittu annoskoko7668g8543kcal808g157.8g512.3g9g
Annoskoko puolitettuna3834g4272kcal404g78.9g256.2g4.5g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144