Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g28g85kcal3.3g15.7g1.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Kanasuikaleet kariniemi113g125kcal25.9g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 585g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5g14kcal1g0.2g1g0g
Tomaattipyree, Pirkka32g26kcal1.1g6g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g547kcal63g44.8g14g2.2g
Valittu annoskoko767g273kcal31.5g22.4g7g1.1g
Annoskoko puolitettuna384g137kcal15.8g11.2g3.5g0.6g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207