Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g109g298kcal31.5g0.1g18.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g0.9g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g50g172kcal6.1g33.6g0.4g3.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Sinappi 6.7g8.8kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 417g190kcal12.5g20g6.3g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Ketsuppi, euro shopper7.5g7.5kcal0.1g1.7g0g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa125g164kcal22.5g1.6g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g2119kcal156.6g154g92.6g10g
Valittu annoskoko767g1060kcal78.3g77g46.3g5g
Annoskoko puolitettuna384g530kcal39.2g38.5g23.2g2.5g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826