Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g209g42kcal3.8g4.6g0.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow209g42kcal6.3g4.2g0g5.2g
Kesäkurpitsa83g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Juusto, Valio arkijuusto58g193kcal15.8g0g14g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g167g200kcal3.8g8g16.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g1215kcal75.8g37.8g82g11.6g
Valittu annoskoko768g607kcal37.9g18.9g41g5.8g
Annoskoko puolitettuna384g304kcal19g9.5g20.5g2.9g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207