Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl2612g3134kcal496.2g23.5g112.3g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g1912g880kcal11.5g210.3g0g0g
Hunaja 117g385kcal0.6g94.2g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1166g700kcal11.7g52.5g46.6g7g
Sipuli (kuorittu)653g176kcal8.5g31.3g1.3g11.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g233g93kcal2.3g21g0g0g
Vesi933g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 47g412kcal0g0g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15344g11561kcal1061.6g865.6g413.6g36.2g
Valittu annoskoko7672g5781kcal530.8g432.8g206.8g18.1g
Annoskoko puolitettuna3836g2890kcal265.4g216.4g103.4g9.1g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902