Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 4661g3893kcal59.2g199.5g296.9g103g
Jauheliha, sika-nauta 1864g4129kcal326.3g0g316.9g0g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g47g49kcal3.7g7.6g0.3g0.9g
Kananmuna 50g(kpl)466g587kcal51.3g1.4g41.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g629kcal0g0g69.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g47g340kcal0.5g0.5g37.3g0g
Kasvisliemikuutio 51g156kcal4.9g6.9g12g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15344g19818kcal904g476.6g1552.2g225.2g
Valittu annoskoko7672g9909kcal452g238.3g776.1g112.6g
Annoskoko puolitettuna3836g4955kcal226g119.2g388.1g56.3g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064