Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 239g474kcal6.3g1.8g46.4g16g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g458g435kcal22.9g68.7g6.9g0g
Valkosipuli 8g8.6kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 28g247kcal0g0g27.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2g7.1kcal0.4g0.9g0.4g0.2g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g2361kcal60.8g147.2g163.2g33.4g
Valittu annoskoko768g1181kcal30.4g73.6g81.6g16.7g
Annoskoko puolitettuna384g590kcal15.2g36.8g40.8g8.4g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173