KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore604g1178kcal113g0g81.6g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kanamuna, paistettu (pirkka)50g111kcal6.6g0.3g9.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro30g9kcal0.6g1.3g0.2g1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 28g150kcal0.1g0.1g16.9g0g
Piparjuuri, annos 10g1.1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g2939kcal242.4g10g216.8g5g
Valittu annoskoko768g1470kcal121.2g5g108.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna384g735kcal60.6g2.5g54.2g1.3g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.7g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715