Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 306g55kcal1.7g7.7g1.2g2.1g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g188g310kcal37.6g0g18.8g0g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.3g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)88g306kcal14g56g2.3g5.2g
Sipuli (kuorittu)28g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Chili paprika punainen6.6g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g74g82kcal5.9g10.4g0.7g5.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g57g142kcal10.8g0g12.5g0g
Korppujauho 6.6g24kcal0.7g4.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g1955kcal144g164.8g80.2g28.4g
Valittu annoskoko768g977kcal72g82.4g40.1g14.2g
Annoskoko puolitettuna384g489kcal36g41.2g20.1g7.1g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485