Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2884g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 260g2295kcal0g0g259.6g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g53g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 47g1.2kcal0.3g0g0g0g
Auringonkukansiemen 481g2855kcal110.6g60.6g237.9g28.8g
Kauralese 288g1038kcal51.9g131.5g22.2g50.5g
Valkosipuli 39g42kcal3g6.3g0.2g0.8g
Soijarouhe, vaalea 168g647kcal64.8g77.9g3.9g17.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1875g6432kcal191g1312.2g22.5g65.6g
Grahamjauho 1586g5201kcal167.5g962.8g34.9g157g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g37022kcal1178.2g5102.6g1162.4g639.8g
Valittu annoskoko7680g18511kcal589.1g2551.3g581.2g319.9g
Annoskoko puolitettuna3840g9256kcal294.6g1275.7g290.6g160g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785