Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 998g229kcal18.1g24g2g21g
Vehnäjauho puolikarkea 324g1113kcal33.1g227.1g3.9g11.4g
Lohipakaste PIRKKA3992g7186kcal798.4g0g439.1g0g
Mustapippuri 65g182kcal7.1g24.9g2.1g17.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 280g1981kcal1.1g0g223.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 998g338kcal30.5g48.9g1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl998g848kcal14g43.9g69.9g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15361g23753kcal1804.6g737.6g1483.2g99.2g
Valittu annoskoko7680g11876kcal902.3g368.8g741.6g49.6g
Annoskoko puolitettuna3840g5938kcal451.2g184.4g370.8g24.8g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124