Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4279g1813kcal419.7g17.1g4.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2781g3700kcal234.7g489.5g55.6g139.1g
Valkosipuli 86g93kcal6.8g13.9g0.5g1.8g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton321g67kcal1g5.1g0g0.3g
Persilja 43g12kcal0.6g0.5g0.1g3.4g
Rypsiöljy 150g1324kcal0g0g149.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g14018kcal1325.6g1052.2g420.4g289.2g
Valittu annoskoko7680g7009kcal662.8g526.1g210.2g144.6g
Annoskoko puolitettuna3840g3505kcal331.4g263.1g105.1g72.3g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698