Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 200g1772kcal0g0g200.3g0g
Kesäkurpitsa2337g397kcal9.3g58.4g14g16.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4007g813kcal24g152.3g12g56.1g
Aurajuusto1135g3860kcal227.1g0g329.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g13685kcal520.8g421.4g1111g145g
Valittu annoskoko7680g6843kcal260.4g210.7g555.5g72.5g
Annoskoko puolitettuna3840g3421kcal130.2g105.4g277.8g36.3g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569