Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 1202g210kcal22g4.8g6g22.8g
Chili paprika punainen433g173kcal8.7g38.9g0g0g
Maissi jyvät 952g1368kcal26.7g243.7g22.8g35.2g
Fetajuusto, Milbona481g1346kcal96.2g2.4g105.8g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g1442g1093kcal76.4g251g5.8g64.9g
Kana 1442g2717kcal292.1g0g173.1g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g962g289kcal19.2g67.3g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 29g153kcal0.1g0.1g17.3g0g
Chilikastike, Felix721g721kcal14.4g151.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g16177kcal1114.2g1524.6g664.6g246.6g
Valittu annoskoko7680g8089kcal557.1g762.3g332.3g123.3g
Annoskoko puolitettuna3840g4044kcal278.6g381.2g166.2g61.7g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361