Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)750g203kcal9.8g36g1.5g12.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Valkosipuli 150g163kcal11.9g24.5g0.9g3.2g
Herkkusieni 300g48kcal6.3g0.9g1g4.5g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1500g317kcal18g51g3g31.5g
Adzika kaste 220ml75g123kcal4.5g19.5g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g945kcal0g0g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g4242kcal132.2g379g233.6g144.8g
Valittu annoskoko7680g2121kcal66.1g189.5g116.8g72.4g
Annoskoko puolitettuna3840g1061kcal33.1g94.8g58.4g36.2g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149