Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis5994g6713kcal1318.6g0g179.8g0g
Oliiviöljy 168g1484kcal0g0g167.8g0g
Kananmuna kuoreton 1319g1881kcal164.8g4g135.2g0g
Sipuli 200g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g20277kcal2971.8g27.2g966.4g6.8g
Valittu annoskoko7680g10139kcal1485.9g13.6g483.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna3840g5069kcal743g6.8g241.6g1.7g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032