Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1746g474kcal54.5g18.5g14g27.9g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g1925g7642kcal423.5g0g635.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots1588g9843kcal460.4g206.4g873.2g58.7g
Valkosipuli 258g279kcal20.4g42.1g1.5g5.4g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g2163g19468kcal0g0g2163.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g75412kcal1917.6g534g7374g184g
Valittu annoskoko7680g37706kcal958.8g267g3687g92g
Annoskoko puolitettuna3840g18853kcal479.4g133.5g1843.5g46g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640