Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 5486g11170kcal981.9g0g811.9g0g
Sipuli (kuorittu)823g222kcal10.7g39.5g1.6g14g
Valkosipuli, tuore, silputtu137g143kcal10.8g22.4g0.8g2.9g
Kauralese 411g1481kcal74.1g187.6g31.7g72g
Kananmuna kuorineen punnittu 823g1033kcal90.5g2.1g74.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g28096kcal2336g503.2g1840.4g177.8g
Valittu annoskoko7680g14048kcal1168g251.6g920.2g88.9g
Annoskoko puolitettuna3840g7024kcal584g125.8g460.1g44.5g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098