Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2510g1406kcal213.3g125.5g5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2510g18071kcal25.1g25.1g2007.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2610g8956kcal266g1827.1g31.3g91.4g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g19g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g57041kcal1014g3993.4g4088.2g183.4g
Valittu annoskoko7680g28520kcal507g1996.7g2044.1g91.7g
Annoskoko puolitettuna3840g14260kcal253.5g998.4g1022.1g45.9g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330