Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2800g476kcal11.2g70g16.8g19.6g
Kanamuna kuoreton, annos 100g960g1363kcal120g2.9g98.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 640g2011kcal67.6g380.2g14.1g35.2g
Purjosipuli 1200g275kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Rypsiöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g1800g4410kcal306g54g342g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15368g21337kcal1053.8g1074.8g1428.6g162.2g
Valittu annoskoko7684g10669kcal526.9g537.4g714.3g81.1g
Annoskoko puolitettuna3842g5334kcal263.5g268.7g357.2g40.6g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630