TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)59g158kcal4.4g28.7g2.9g5.9g
Korppujauho 28g103kcal3g21.1g0.3g1.5g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g451g587kcal94.8g0g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g1874kcal220g100g82.4g14.8g
Valittu annoskoko770g937kcal110g50g41.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna385g469kcal55g25g20.6g3.7g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808