Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 563g426kcal10.5g86.8g1.1g5.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Etikkakurkku 56g11kcal0.4g1.9g0.1g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton56g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Sinappi 17g22kcal0.7g2.4g1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g1042kcal26.2g192g10.6g16.2g
Valittu annoskoko770g521kcal13.1g96g5.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna385g261kcal6.6g48g2.7g4.1g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580