Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet1867g2282kcal397.7g0g74.7g0g
Vesi3201g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)27g69kcal3.5g3.2g4.8g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1334g547kcal18.7g108g4g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas667g1867kcal126.7g0g146.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g213g113kcal12.2g11.3g1.9g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g360g447kcal10.8g92.2g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr27g75kcal2.1g2.5g6.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15392g10800kcal1143.4g434.4g478.4g1g
Valittu annoskoko7696g5400kcal571.7g217.2g239.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna3848g2700kcal285.9g108.6g119.6g0.3g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045