Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g50g87kcal3.3g16.2g0.7g1.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2g4.3kcal0.3g0.4g0.2g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g25g54kcal6.2g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g290kcal19.6g33.2g8.2g3g
Valittu annoskoko77g145kcal9.8g16.6g4.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal4.9g8.3g2.1g0.8g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.6g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943