Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g13g53kcal0g13g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.4g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.1g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g4.8g27kcal0.3g2.7g0.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Margariini 80 % laktoositon 7.2g51kcal0g0g5.7g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g15g56kcal0.3g13.3g0.2g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 4.8g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 4.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g584kcal7.2g80.4g22.8g1.2g
Valittu annoskoko77g292kcal3.6g40.2g11.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g146kcal1.8g20.1g5.7g0.3g
Arvot/100g100g379kcal4.7g52.2g14.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225845