Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 36g119kcal3g23.5g0.7g2.8g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g3.6g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g264kcal7g52g1.6g5.8g
Valittu annoskoko77g132kcal3.5g26g0.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal1.8g13g0.4g1.5g
Arvot/100g100g172kcal4.6g33.8g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425