Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g20g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g3.9g14kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g62kcal2g9.6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko77g31kcal1g4.8g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal0.5g2.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g40kcal1.3g6.2g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625