Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 6.2g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g115kcal11.2g4.4g5.2g1g
Valittu annoskoko77g58kcal5.6g2.2g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal2.8g1.1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437