Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g14g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow22g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Paistijauheliha 10%21g35kcal4.1g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g106kcal9.2g4.8g5.4g0.6g
Valittu annoskoko77g53kcal4.6g2.4g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal2.3g1.2g1.4g0.2g
Arvot/100g100g69kcal6g3.1g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541