Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g45g13kcal0.5g2.2g0.2g1.4g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g19g36kcal2.8g0g2.8g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g5g3.8kcal0.9g0g0.1g0g
Auringonkukkaöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g125kcal8.6g5.2g8g2.8g
Valittu annoskoko77g62kcal4.3g2.6g4g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.2g1.3g2g0.7g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.4g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789