Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g19g7.3kcal0.1g1.7g0g0.5g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g9g36kcal1.4g7g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g102kcal3g21.4g0.6g2.6g
Valittu annoskoko77g51kcal1.5g10.7g0.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal0.8g5.4g0.2g0.7g
Arvot/100g100g66kcal1.9g13.8g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970