Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 27g30kcal5.7g0g0.8g0g
Lanttu 16g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7.5g17kcal1.2g0g1.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)22g34kcal0.6g0.6g3.2g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g178kcal15.6g3.6g10.8g0.8g
Valittu annoskoko77g89kcal7.8g1.8g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal3.9g0.9g2.7g0.2g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085