Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Katkarapu 22g15kcal3.2g0g0.2g0g
Pekoni, paistettu 11g56kcal1.8g0g5.5g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g297kcal26.6g1g20.2g0.2g
Valittu annoskoko77g148kcal13.3g0.5g10.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g74kcal6.7g0.3g5.1g0.1g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.6g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313