Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.6g0g3.5g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g3.8g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz3.5g3.6kcal0g0.8g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g3.5g13kcal0.7g0g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Polar5 (Valoi), annos 100g10g19kcal3.5g0g0.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g5.5g3.3kcal0g0.8g0g0.1g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g2.1g7kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g223kcal23.8g4.2g12.2g0.6g
Valittu annoskoko78g112kcal11.9g2.1g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal6g1.1g3.1g0.2g
Arvot/100g100g144kcal15.3g2.7g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353