Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g180kcal7.2g2g16.2g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Emmental, punaleima 17%19g54kcal6.4g0g3.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g552kcal34.2g5.2g44.4g0g
Valittu annoskoko78g276kcal17.1g2.6g22.2g0g
Annoskoko puolitettuna39g138kcal8.6g1.3g11.1g0g
Arvot/100g100g356kcal22.1g3.4g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526