Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g8.7g11kcal1.3g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)4.4g10kcal0.6g0g0.8g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g8.7g12kcal1.7g0g0.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 35g37kcal1.4g6.8g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g156kcal10.6g14.8g5.8g1.4g
Valittu annoskoko78g78kcal5.3g7.4g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal2.7g3.7g1.5g0.4g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.5g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408