Jauheliha-Kasvisvuoka

Paista ja mausta jauheliha oman maun mukaan.

Vuokaan peruna- ja kasvissuikaleet sekä jauheliha ja ruokakerma.

Päälle ihan hyppysellinen emmental juustoraastetta.

Ruokakerman voi korvata myös kasvisliemellä.

Uunissa 175c n.1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Villipurri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 37g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä15g6kcal0.2g1.2g0g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g1.1g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g138kcal8.6g14g5.2g1.6g
Valittu annoskoko78g69kcal4.3g7g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.2g3.5g1.3g0.4g
Arvot/100g100g89kcal5.5g9g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94707