Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 9g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 6.2g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g62kcal1.8g12.4g0.2g1g
Valittu annoskoko78g31kcal0.9g6.2g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal0.5g3.1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967