Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.7g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste83g616kcal0g0g68.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 216g743kcal22.1g151.5g2.6g7.6g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Flora Vanilla 12%83g158kcal3.7g13.3g10g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g67g372kcal5.6g36.6g22.6g0g
Mustikka metsä- 100g44kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g4895kcal99g572.2g236.4g21.8g
Valittu annoskoko770g2447kcal49.5g286.1g118.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna385g1224kcal24.8g143.1g59.1g5.5g
Arvot/100g100g318kcal6.4g37.2g15.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288197