Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g42g161kcal2.8g25.5g11.3g0g
Flora, vihreä 70%6.3g39kcal0g0g4.4g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%42g46kcal4.6g1.5g2.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g94g376kcal0g94g0g0g
Porkkanaraaste 200g152g41kcal0.9g8.1g0.3g3.8g
Rypsiöljy rainbow39g350kcal0g0g38.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu92g116kcal10.1g0.3g8.3g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)18g110kcal3.9g1.2g9.9g1.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.3g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl142g568kcal0g142g0g0g
Vehnäjauho X-tra129g453kcal16.8g91.9g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g4585kcal79.2g744.2g153.2g10.6g
Valittu annoskoko770g2293kcal39.6g372.1g76.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna385g1146kcal19.8g186.1g38.3g2.7g
Arvot/100g100g298kcal5.1g48.3g9.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58496