Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali263g56kcal3.2g8.9g0.5g5.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli kuivattu 22g60kcal2.3g7.7g0.4g7.7g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g868kcal79.2g44.8g37.2g31g
Valittu annoskoko770g434kcal39.6g22.4g18.6g15.5g
Annoskoko puolitettuna385g217kcal19.8g11.2g9.3g7.8g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987