Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty282g192kcal4.2g41.4g0.6g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Palsternakka 157g100kcal0.8g18.5g0.6g7g
Kesäkurpitsa zucchini 157g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g998kcal24.6g158.6g24g26.8g
Valittu annoskoko770g499kcal12.3g79.3g12g13.4g
Annoskoko puolitettuna385g250kcal6.2g39.7g6g6.7g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641