Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Oliiviöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1364g573kcal21.8g117.3g1.4g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g1574g1732kcal362.1g0g31.5g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g350g441kcal85.4g16.8g3.8g0g
Kesäkurpitsa525g89kcal2.1g13.1g3.1g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Purjosipuli 700g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore14g3.5kcal0g1.3g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Vesi2449g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15400g7297kcal983.8g413.8g183.4g70.8g
Valittu annoskoko7700g3649kcal491.9g206.9g91.7g35.4g
Annoskoko puolitettuna3850g1824kcal246g103.5g45.9g17.7g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010