Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g3604g5406kcal731.7g0g288.3g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g135g130kcal5.7g23g0.3g6.6g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g3334g1100kcal50g160g13.3g0g
Oliiviöljy 135g1195kcal0g0g135.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g16004kcal1593.8g423.8g876.6g30.4g
Valittu annoskoko7704g8002kcal796.9g211.9g438.3g15.2g
Annoskoko puolitettuna3852g4001kcal398.5g106g219.2g7.6g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433