Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 240g476kcal6.3g1.8g46.6g16.1g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g460g437kcal23g69g6.9g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2g7.1kcal0.4g0.9g0.4g0.2g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1542g2370kcal61g147.8g163.8g33.6g
Valittu annoskoko771g1185kcal30.5g73.9g81.9g16.8g
Annoskoko puolitettuna386g593kcal15.3g37g41g8.4g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173